Ik heb een idee!

Heb jij ideeën over hoe we Zuidlaren met z’n allen nog leuker kunnen maken? Wil je een nieuw evenement organiseren maar kun je het niet in je eentje aan? Heb je feedback over de Vrienden van Zuidlaren?

Supertof! Stuur een mail naar info@vriendenvanzuidlaren.nl of vul het contactformulier hieronder in zodat we weten wie jij bent en wat je ideeën zijn. Wij gaan dan alle Vrienden van Zuidlaren mobiliseren en kijken of er genoeg animo is om jouw idee te realiseren. Als dat zo is, en daar gaan we natuurlijk vanuit, dan krijg je hier op de website je eigen pagina waar mensen over jouw activiteit kunnen lezen, en je krijgt je eigen stukje in ons forum. Daar kun je met andere geïnteresseerden praten over jouw idee. Dat hoeft natuurlijk niet per se op het forum, als je je eigen WhatsAppgroepje maakt is dat ook top!

Na het sturen van de mail komt je idee terecht bij onze hoofdredacteur Lennart Koster (bekijk zijn profiel). Hij zorgt ervoor dat je idee opgepakt wordt en neemt verder contact met je op om je idee te bespreken.

Ik heb een idee!

9 + 8 =