Over Vrienden van Zuidlaren

Doelstellingen

Vrienden van Zuidlaren is het platform waar inwoners van Zuidlaren en omstreken initiatieven kunnen ontwikkelen en samen organiseren. Ons doel is via het platform zichtbaar te maken wat wij als Zuidlaarders allemaal bedenken, organiseren en beleven. En daarmee de leefbaarheid, creativiteit, kunst, cultuur en gezelligheid in Zuidlaren te vergroten.

Introductie

Vrienden van Zuidlaren is een onafhankelijk platform vóór èn dóór Zuidlaarders. Wil jij op jouw manier bijdragen aan activiteiten en gezelligheid in Zuidlaren? Word dan Vriend door je in te schrijven op de site. Hier kun je aangeven voor welke ideeën en activiteit je medestanders zoekt en aan welke ideeën en activiteiten jij wilt meewerken. Het lidmaatschap is gratis. Iedereen die Zuidlaren een warm hart toedraagt is welkom!

Visie

Vrienden van Zuidlaren is opgericht met het visioen dat we in de nabije toekomst leven in een nog bruisender Zuidlaren waar inwoners, ondernemers en (belangen)verenigingen elkaar goed kennen en intensief samenwerken. Regelmatig worden voor jong en oud aansprekende activiteiten georganiseerd. Leuk voor de inwoners, ook van omliggende dorpen en de vele toeristen die ’s zomers van Zuidlaren genieten. Natuurlijk organiseren de ondernemers dit niet alleen en vinden veel inwoners het vanzelfsprekend dat ze mee doen. Vrienden van Zuidlaren is hierin de herkenbare en verbindende schakel tussen alle partijen.

Donateurs

Wij kunnen uw donatie goed gebruiken. U kunt op bankrekening NL71 RABO 0321 8322 84 elk gewenst bedrag overmaken t.n.v. Stichting Vrienden van Zuidlaren, KvK 69348820.

Donateurs die €10,- of meer doneren ontvangen hiervoor als dank het klassieke en authentieke witte paardje, symbool van Zuidlaren.

Sponsoren

Notariaat Zuidlaren

Accountantskantoor Hut

Baskwadraat

Walli

Lentis

Partners en opdrachtgevers

Verenigd Ondernemend Zuidlaren (VOZ)

Lentis

Baskwadraat

Walli

Van Bergen Organisatieadvies